IHB
IHB

Falinaptár

9 000 Ft
Méretek: 33 cm × 25 cm
Kérjük, a feltöltés megkezdése előtt jelentkezzen be. Ha még nincs fiókja nálunk, hozzon létre egyet most.
Menny.

A megrendelni kívánt könyvek száma.

Fel kell töltenie az iPhoto alkalmazásban elkészített fotóalbumot. Feltöltés előtt, kérjük, győződjön meg róla, hogy elkészítette a nyomdakész PDF-fájlt. Ha még nem tette meg, olvassa el az Előkészítésről szóló leírásunkat.

Győződjön meg róla, hogy csak a Preview Book/Assembling Book menüponttal elkészített könyvet tölti fel!

Egy szokásos fotókönyv, tele színes képpel, körülbelül 25-35 MB-os fájlt eredményez (arányosan többet, ha több oldalból áll). Ha ennél lényegesen nagyobb fájlt (akár több száz MB) kapott, egészen biztosan elfelejtette használni az Assembling Book opciót. Kérjük, mindenképpen ezt a szolgáltatást használja, mert az ilyen nagy fájl nemcsak sokkal több feltöltenivalót jelent, de mivel ilyenkor az iPhoto nem is készíti el például a borítót, a nyomdai munkákhoz a PDF nem lesz alkalmas.

Maximális méret: 2047 MB.
Lehetséges formátumok: pdf.
 
 
 
 

Sikeres feltöltés után folytassa a megrendelést: meg kell adnia a megrendelő adatait, a fizetés módját és a kész fotókönyv átvételének helyét.

Az alanti gomb megnyomása után a szerverünk ellenőrzi a feltöltött PDF-fájlt. Kérjük, várja ki türelemmel azt a legfeljebb 10-15 másodpercet, amíg ez a folyamat lezajlik.

Bejelentkezés

Kosár

A kosár tartalmának megjelenítése.