IHB
IHB

Falinaptár

9 880 Ft
Méretek: 33 cm × 25 cm
Kérjük, a feltöltés megkezdése előtt jelentkezzen be. Ha még nincs fiókja nálunk, hozzon létre egyet most.
Menny.

A megrendelni kívánt könyvek száma.

Fel kell töltenie az iPhoto / Photos macOS alkalmazásban elkészített fotóalbumot vagy naptárt. Feltöltés előtt, kérjük, győződjön meg róla, hogy megfelelően elkészítette és kimentette a PDF-fájlt. Ha még nem tette meg, akkor lépjen be az alkalmazásba, és a megfelelő menüpontok szerint mentse le az asztalra a kész és ellenőrzött könyvet vagy naptárt PDF formátumban, ezt jelölje ki és töltse fel a szerverünkre.

Győződjön meg róla, hogy a megrendelést a megfelelő méretben (L vagy XL) jelölte ki. Méreteket csak az iPhoto vagy Photos App alkalmazásban választhat, itt már nem lehet azon változtatni.

A fekvő és négyzetes könyvek ugyanabba a méret- és árkategóriába tartoznak. A papír külső borítót nem gyártjuk le, a könyvek átlátszó műanyag védőtasakot kapnak.

Maximális méret: 2047 MB.
Lehetséges formátumok: pdf.
 
 
 
 

Sikeres feltöltés után folytassa a megrendelést: meg kell adnia a megrendelő adatait, a fizetés módját és a kész fotókönyv átvételének helyét.

Az alanti gomb megnyomása után a szerverünk ellenőrzi a feltöltött PDF-fájlt. Kérjük, várja ki türelemmel azt a legfeljebb 10-15 másodpercet, amíg ez a folyamat lezajlik.

Bejelentkezés

Kosár

A kosár tartalmának megjelenítése.